Een eigendom in Hongarije !

Immobiliën kopen in een Europees land met groeipotentieel. Investeer in een tweede verblijf!

Kies niet voor een avontuur. Maak uw droom waar via een betrouwbare partner.

Waar begint een droom van een tweede of permanent verblijf in het buitenland? Voor velen zijn deze dromen bedrog, maar er zijn reeds talloze Beneluxburgers waarvoor deze droom werkelijkheid geworden is. Velen hebben goed naar hun gevoel geluisterd en hebben geen half leven getwijfeld om hun droom te realiseren. Daarenboven is de HUF, de Hongaarse munt de afgelopen maanden gevoelig gestegen ten op zichte van de Euro, waardoor het nu het ideale moment is om in vastgoed te investeren. Opbrengsten van uw spaargeld hoeft U in België of Nederland niet te verwachten. Onze inflatie is op dit moment hoger dan de intresten die U krijgt op het spaarboekje waardoor uw kapitaal in waarde verminderd. Dit is de droevige realiteit.

Sinds 2001 zijn wij voor velen een bevoorrechte partner inzake immobiliënadvies. Wij zijn woonachtig in Hongarije(Balatonmeer) en onze moedertaal is Nederlands. Kwaliteit en vertrouwen zijn onze sleutelbegrippen inzake bemiddeling. Wij begeleiden de aankoop van Uw droom vanaf het prille begin. Vanaf het eerste contact tot bij de overhandiging van de sleutels. Vele valkuilen van onbetrouwbare makelaars zullen U bespaard blijven.

Niet alleen het bezit van een tweede woning neemt toe, maar ook het gebruik. Daar zijn twee redenen voor: men heeft vaker de behoefte om er even tussenuit te zijn en wij willen een aanvaardbaar rendement voor het zuur verdiende spaargeld. De bankencrisis heeft ons aangetoond wat er met uw spaargeld gebeurt en deze banken zullen U de komende jaren niet overladen met interessante intrestvoeten. Dus het rendement van de woning wordt ook steeds belangrijker. Uit onderzoek van het (NRIT) Nederlands Research Instituut voor Recreatie en Toerisme klopt de bewering niet "Tweede woning alleen voor rijken" ! Het tweedewoningbezit komt in alle inkomensklassen voor. Zo'n 15% van de bezitters van een tweede woning heeft een modaal inkomen, waarvan 11% van hen een woning heeft in het buitenland. Tweedewoningbezitters komen uit alle lagen van de bevolking, worden steeds jonger en hebben steeds vaker een gezin met opgroeiende kinderen. 
Klik hier voor een uitgebreid migratierapport over Beneluxburgers.

 

 

De traditionele kooplanden zoals Spanje, Frankrijk en Italië liggen welliswaar goed in de mond maar liggen niet binnen handbereik van een modaal inkomen.  Immobiliën in Hongarije en rond het Balatonmeer hebben een jaarlijks stijgingspotentieel tussen de 7% en 9%. Als je dan rekening houd met de huidig nog gunstige aankoopprijzen, houdt een investering in Hongaarse immobiliën verhoudingsgewijs een zeer beperkt risico in. De verwachtingen zijn dat de immoprijzen bij de invoering van de Euro , vermoedelijk in 2018 , een inhaalbeweging zullen inzetten naar prijzen dewelke gangbaar zijn in Duitsland, Oostenrijk en Kroatië. Dit maakt dat investeren in vastgoed in Hongarije op dit moment zeer interessant is.
Klik hier voor de Balatonbrochure.

Wat heeft Hongarije te bieden?

Hongarije heeft een zeer aangenaam klimaat met uitgesproken seizoenen ! Van mei tot september een zomers weertje , juli en augustus 25 tot 30 graden!

Ondanks de recessie van de afgelopen jaren is Hongarije bezig aan een belangrijke inhaalbeweging sinds de toetreding tot de Europese Unie in 1 mei 2004.  De nationale Hongaarse munteenheid is de Forint(voor €1 krijgt men ongeveer 300 Forint).  Infrastructuurwerken worden aan een hoog tempo uitgevoerd en zijn minstens de evenaring van onze standaardnormen, met in sommige gevallen zelfs een hogere standaard dan dewelke wij kennen.

Sinds 2008 is er een vrij verkeer van goederen en diensten d.w.z. dat men vrij de grensovergang kan maken zonder wachttijden alsof men van België de grens oversteekt naar Nederland.De verkeersverbindingen met de wagen naar Hongarije zijn ideaal, lopen over Duitsland en Oostenrijk en bedragen circa 1350km. Als men in de morgen om 06u00 vertrekt vanuit West-Vlaanderen is men omstreeks 20u00 op zijn bestemming rondom het Balatonmeer. Er zijn ook ideale vluchtverbindingen via de luchtvaartmaatschappij Wizzair (www.wizzair.com) vanuit Eindhoven of Charleroi naar Boedapest(vluchtduur circa 1u45).De vluchtprijzen voor een retourvlucht variëren afhankelijk van het tijdstip, maar kunnen reeds vanaf €75 per persoon. Vanuit Boedapest kan men makkelijk een auto huren om het land te verkennen. De afstand van Boedapest tot het Balatonmeer bedraagt ongeveer 180km. Er bestaat ook de mogelijkheid om dagelijks vanuit Dusseldorf ,om 20.30u , de slaaptrein te nemen met de wagen. Bij aankomst in Wenen , 11.30u later , rijdt u de trein af na een lekker treinontbijt . Kostprijs bij benadering een 250 euro. Vanaf Wenen nog een drietal uurtjes met de wagen.